Valutor:

Sekretesspolicy

Köpinformation
Tack för ditt besök vår butik online.We förstår att du är orolig för integritet och vi respekterar vår customers.So du läsa följande policy att hur vi kan använda denna information och med vem vi kan dela den.
Vilken information samlar vi in?
1) Vi samlar in personlig information från dig när du frivilligt lämna denna information till vår hemsida, innehåller följande information: ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön, födelsedag, etc.
2) Vi samlar in personlig information när du registrerar dig för e-postmeddelanden, skapa en shoppingkonto, köpa varor, kontakta kundtjänst, eller delta i andra interaktiva funktioner med våra sidor (t.ex. konsumentopinionsundersökningar).
Hur använder vi dina personuppgifter?
1) För att ge dig bättre, kan vi kombinera information du ger oss på nätet. Vi använder denna information för att förbättra din totala shoppingupplevelse.
2) De personuppgifter som vi samlar in gör att vi kan hålla dig uppdaterad på våra senaste produktlanseringar, och kommande evenemang. Det hjälper oss också att förbättra våra tjänster, innehåll och reklam. Om du inte vill vara på vår e-postlista, kan du välja bort när som helst genom att uppdatera dina inställningar.
Har vi dela din information?
Vi försäkrar att vi kommer inte dela informationen med någon tredje part. Vi strävar efter att skydda dina personuppgifter säkerhet. En mängd olika tekniker och säkerhetsförfaranden används för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Du bör vara försiktig med att ge ditt lösenord till andra för att skydda din personliga information vidare. Det är ditt ansvar att hålla ditt lösenord hemligt om ett lösenord används för att skydda dina konton och personuppgifter.
Hur kan du komma åt dina personuppgifter?
Vi ger dig ett antal alternativ när det gäller vår hantering av dina personuppgifter. Om personuppgifter vår hemsida har samlats in från dig förändras eller om du vill få tillgång till, korrigera eller radera sådana uppgifter, kommer vi gärna ge dig tillgång till, korrigera eller ta bort (i den utsträckning som tillåts enligt lag) någon personlig information vi har samlat om dig.
Kommentarer
Tack för att shoppa med oss. Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss.När vi ändrar denna policy i ett material, kommer ett meddelande att publiceras på vår hemsida tillsammans med den uppdaterade sekretesspolicy.
tillbaka