Valutor:

Frakt & Retur

Returer och Byten
Vår butik erbjuder en 7-dagars pengarna tillbaka garanti på alla produkter. Om du vill returnera eller byta en vara, vänligen kontakta oss med e-post först för att få en returadress och instruktioner för att återvända. Vi är ledsna att sändningsladdningar är inte refundable. Vi förstår att från tid till annan som du kanske vill returnera en produkt till oss.
För returer
Om du vill återgå dina objekt, vänligen meddela oss via e-post först ange orsaken och löpnummer för returen inom 7 dagar efter mottagandet. Dina synpunkter är mycket viktiga för oss. Alla objekt måste skickas tillbaka komplett med den ursprungliga smycken paketet. Alla paket ska skickas via en spårbar metod, såsom Royal Mail undertecknades för service. Vår försäljning är inte ansvarig för paket förlorade i transit. Återbetalningen kommer att återbetalas till ditt kreditkort konto inom 10 arbetsdagar efter att ha mottagit avkastning. Var uppmärksam på att fraktkostnaderna återbetalas. Så kontakta oss med alla dina frågor och funderingar innan du lägger din beställning.
För Utbyten
Börser endast tillåtet för de poster som är defekt eller skadad vid mottagandet eller objekt inte passar. Utbyten är inte föremål för en utsättning avgift. Objekt måste gås tillbaka inom 7 dagar efter leverans och kunden är ansvarig för fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen. Alla objekt kan bara byta för lika pris ersättning, tänk på att vi kommer att utfärda ersättare först efter din avkastning har tagits emot.
tillbaka